Saturday, September 26, 2009

Connection Extender

Hellloooo world,

Yahoo Messenger - muhaiminjuhari@yahoo.com
Twitter - yamin03
Google talk - yaminsan87@gmail.com
Youtube - yamin03

also check out my humble company blog
http://medialabstudio.blogspot.com/

Friday, September 25, 2009

Ah?

Waoh, time passed quickly.
The next 30 days will be busy as hell.
Suddenly got the mood updating this thing.
Many opportunities, many jobs and far fetch dreams.
Met pretty girls in different country, never ever.
Can I do what I want? Will everything runs according to what I see it?
Yes and No.
I leave to god for the endless possibilities of life.

May my life fill with excitement and restraints. Clear and over.

Tuesday, March 17, 2009

Eh..aku ada blog rupanya..

Yo..aku lupa lagi aku ada blog. 

Sekarang tengah ter-hook dengan software Opencanvas. Best pakai ni utk kalering. Tak macam photoshop, OC laju dan ringan. Aku donlod trial version, pastu zai cari crack dia kat lab masa bangkel multimedia haritu..

Ni la antara cubaan-cubaan dari OC..

Orang rambut ijau..byk tak betul dlm gambo ni. Aisshh..ton baju apakaa..? Praktis! huh! huh!


Ni lagi satu, konon nak wat dalm epel ada orang, last-last jadi..apaka?? Rambut dia bersambung dgn epel, epel ke tu?
Praktis! praktis! huh! huh!

Nanti aku cerita2 lagi apa dah berlaku kebelakangan ni. Byk bende best, buat kompeni, umpshock!, bengkel, tak datang klas, dapat ofis macam2 la. 

Till next time (kalo tiba2 dtg mood)